BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Monday, 8 August 2011

Gantung skolah .

Hell Hell Hello :) Smlm aku pegi lah skolah dgan mak aku , sbb ckgu sruh bwak .Die nk buat perjumpaan pasal diri aku ni . Tepat je pkul 9 pagi 8/8/2011 aku smpai kat skolah . Then dah smpai aku kne tnggu jap , bile dah smpai giliran aku ckgu pnggil aku dgan mak aku masuk bilik die . First Ckgu ckap , anak puan ni byak buat masalah . Kemungkinan die akan di kenakan tidakan buang skolah kerana telah memukul pelajar cina . Fuhh , panas je aku dgar pasal nk buang skolah -.- then mak aku backup lah aku kn , die ckap . Ckgu , ni kn first time anak saya buat kes . kasi lah peluang .Ckgu pon fikir byak² kali lepas tu die ckap , die bole kasi peluang terakhir . klau aku buat lagi , GOODBYE SCHOOL . Last² aku kne gantung skolah je , 1 minggu . hmm bole lah .Lepas je perjumpaan tu , aku kne balik and smpai je kat umah aku kne membebel dgan mak , abg and uncle . Haih .1 minggu aku kat rumah kne tolong mak kemas rumah and mcm² lah .Dah mcm suri rumah plak aku ni . Ckup lah setakat ni aku merepek kat blog ni . HAHA . Kbyeee ♥♥ :P


TERIMA KASIH SBB SUDI MEMBACA :)

Tuesday, 2 August 2011

Puasa :)

Assalamualaikum :D First skali amy nk ckap Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yea . Pejam celik pejam celik , dah hari kedua kite puasa , cepat kn ? fuhh aku sndiri pon mcm tak percaya and hari ni first day aku pegi bazar . Wahhh , makanan semua dah mahal .#cekik darah pye org -.- kn bagus klau macam dulu . harga murah je and mkanan pon sedap .Eh eh , tetibe plak rindu plak zaman kanak² ^^ hee , kn bagus klau ade Doraemon . bole undur kn mase and aku bole sambut puasa dgan arwah ayah :') hmm sedih nye . Abah² , amy doa kn semoga roh abah di cucuri rahmat . Al Fatihah .


TERIMA KASIH SBB SUDI MEMBACA :)

HANG OUT :)



Hoho . nmpk kn dua gmbr kat atas ni . Comel tak comel tak .Perempuan yg kat atas ni just mmber je , tade ape² pon hubungan . so tak pyah lah jeles yea . hee. 30/7/2011 . fuhh memang penat lah time tu . jalan² ikut si izyan tu . tapi best , layan kepala die ni bole gile aku . hahaha . nasib baik die bwak mmber die yg tak sombong , klau tak , nnti aku mesti boring time kat cs . dah lah gerak sorang² , tade mmber plak tu :) haih . Aku harap dpat hang dgan kau lagi iyzan . Syg kau pendek ♥♥ . kbyee :)


TERIMA KASIH SBB SUDI MEMBACA :)

Monday, 11 July 2011

PLKN AND EXAM

Hey Guys ! aku tak dpat plkn.Selamat sikit aku tak kne botak and kne dera kat plkn. OHH YEAHHHH ! HAHAHA . happy gile doe aku tak dpat plkn . Alhamdulillah :) Fuhhh ! nasib aku memang baik gile lah , baik sgat² tak kne . Hmm , sape² yg kne tu ,PADAN MUKE KORANG ! AHAHAHAH :P


EXAM !!

Fuhhh , tdi ade exam . 4 paper dalam 1 hari bm + bi + agama + math . Byak kn?-.- Aku dgan tak study and pegang buku , terus je jawab paper .Pergg , memang susah gile lah . lagi² bi + math . Blur gile time aku tgok soalan die . Soalan yg ckgu bagi memang merepek² lah -.- " Tapi tape ah , bukan SPM pon , exam biase² je . Mintak² lah aku lulus exam sbb klau aku failed confirm nnti kne membebel dgan ckgu + mak ..

Kay ah . ni je yg aku nk tulis hari ni . HUHU . HAPPY GILE !! ♥♥ :D


TERIMA KASIH SBB SUDI MEMBACA :)

Friday, 8 July 2011

Salbiah and movie :)

HoHo . hari ni best sgat ^^ first aku dpat cuti skolah and then gf plak call :) wahh , rindu seyh kat suara kau tu.Tapi 1 minit je kn dpat bergayut . Lpas tu terus bye :')hmm. Tapi tape lah , janji aku dpat dgar suara kau . tu pon dah cukup kn .Dpat jgak lepas kn rindu bile dgar suara kau .Hee.Aku dah bosan asik tgok gmbr je bile rindu kau , nk jgak meet -.- tapi nk buat camne kn , parent kau tak kasi jumpe aku . maybe aku ni org jahat kot . sbb tu diorg tak kasi . Haih .Aku harap nnti kite dpat jumpe yea , aku tak kesah sekejap ,lama ataupon aku nmpk kau dari jauh . Jnji aku dpat tgok muke .Aku harap sgat hubungan kite cam dulu .hmmm .


Fuhhh -.-!Penat gile layan dvd sorang² tdi . macam² cite aku tgok and smpai mata aku sakit tgok tv . hahaha . 5 cite skali gus aku layan . hantu + gadoh + sedih -.-" + kelakar and cartoon ♥:D memang best sgat² lah . smpai aku nages and happy je layan movie ni . nasib baik tade org nmpk aku nages . bhahaha .Besok pagi nk layan dvd lagi lah . tapi tak nk tgok cite hantu lagi -- takut bhai layan pagi² . kang die muncul depan² , tak menjerit plak kan nnti .pftt .

Kay ah . ni je yg aku nk tulis hari ni . fuhhh ! penat penat .kbyee♥♥ :D


TERIMA KASIH SBB SUDI MEMBACA :)

Thursday, 7 July 2011

Izyan and MAK


Tgok gmbr tu , Wah ! Thx Izyan ^^ aku ingt kn kau dah lupe pasal aku . Yelah , sejak kebelakangan ni kn kau sombong dgan aku , tau lah dah ade bf baru kn , smpai papa kau ni pon kau lupe .Tapi bile aku bukak blog kau , ade pasal aku . Wah ! Terharu siot aku tgok . Izyan , yg pasal malam tdi aku tak marah pon kau , aku tade kedit nk reply -.- Jgan amik hati yea . Sayang kau and i love you too lah Budak kecik :)


PERBUALAN ANAK DAH MAK ! :D

AMY :Mak , amy tak nk pegi skolah tau . Amy takut nnti kne membebel dgan ckgu

MAK : Jangan nk ngade² ! kau tu dah nk kne buang .Nnti dah besar kau nk keje ape klau dah kne buang ? Dgan sijil spm tade . cube lah paham sikit perasaan mak ni . tahun ni kn kau tahun terakhir kau pegi skolah .Skrg ni pegi siap² lepas tu pegi mkan .

AMY : Alaaa makk , tak nk lah pegi lah ,hmmm !! klau amy pegi confirm nnti amy cabut skolah jgak . serupa amy duduk rumah je main computer .

Beberapa minit kemudian ......

MAK : AMY ! Kau tak siap lagi ! kau nk jdi ape ni ha ! pegi skolah sane .

AMY : mak :( amy tak nk pegi lah ! hmm bole kn bole kn . please :|

MAK : SIGH ( mengeluh ) Lantak kau lah amy , kau dah besar . kau tau yg mne btol dan salah. Mak dah penat membebel kat kau ni .Skrg ni pegi mndi lepas tu mkan . nnti tolong mak kemas rumah

AMY :OKEY ! terima kasih mak :) HURRAY ! hahaha , hari ni tak pegi skolah . nice lah . SAYANG MAK ♥♥ :D


TERIMA KASIH SBB SUDI MEMBACA :)

Tuesday, 5 July 2011

Miss someone and tired -.-

I can't forget the times weve shared together. The sadness and the happiness,the failure and success, the simple hugs and those tender kisses. I Dont know when it will gonna happen again, seems like a part of me was gone. I miss all of that, I miss you B.. I miss us.. :|


Hari ni ckgu memang cam sial -.- asik aku je yg kne.I love you lah ckgu , aku tak siap sikit kau pye keje asik nk marah marah and demerit je kn . tau lah aku ni budak baik kn dalam kelas .Tapi kasi lah peluang kat aku , asik nk cepat je . PFtt , klau sikit tape lah jgak kn , ni byak plak tu .Hari jumaat last aku kne siap kn . haih . mampus aku klau camni .pEnat penat-.-. besok standby jelah kne marah + rotan dgan ckgu . APTB ! kbyeee ♥♥


TERIMA KASIH SBB SUDI MEMBACA :)