BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Monday, 11 July 2011

PLKN AND EXAM

Hey Guys ! aku tak dpat plkn.Selamat sikit aku tak kne botak and kne dera kat plkn. OHH YEAHHHH ! HAHAHA . happy gile doe aku tak dpat plkn . Alhamdulillah :) Fuhhh ! nasib aku memang baik gile lah , baik sgat² tak kne . Hmm , sape² yg kne tu ,PADAN MUKE KORANG ! AHAHAHAH :P


EXAM !!

Fuhhh , tdi ade exam . 4 paper dalam 1 hari bm + bi + agama + math . Byak kn?-.- Aku dgan tak study and pegang buku , terus je jawab paper .Pergg , memang susah gile lah . lagi² bi + math . Blur gile time aku tgok soalan die . Soalan yg ckgu bagi memang merepek² lah -.- " Tapi tape ah , bukan SPM pon , exam biase² je . Mintak² lah aku lulus exam sbb klau aku failed confirm nnti kne membebel dgan ckgu + mak ..

Kay ah . ni je yg aku nk tulis hari ni . HUHU . HAPPY GILE !! ♥♥ :D


TERIMA KASIH SBB SUDI MEMBACA :)

0 comments: