BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Tuesday, 2 August 2011

HANG OUT :)



Hoho . nmpk kn dua gmbr kat atas ni . Comel tak comel tak .Perempuan yg kat atas ni just mmber je , tade ape² pon hubungan . so tak pyah lah jeles yea . hee. 30/7/2011 . fuhh memang penat lah time tu . jalan² ikut si izyan tu . tapi best , layan kepala die ni bole gile aku . hahaha . nasib baik die bwak mmber die yg tak sombong , klau tak , nnti aku mesti boring time kat cs . dah lah gerak sorang² , tade mmber plak tu :) haih . Aku harap dpat hang dgan kau lagi iyzan . Syg kau pendek ♥♥ . kbyee :)


TERIMA KASIH SBB SUDI MEMBACA :)

0 comments: