BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Monday, 8 August 2011

Gantung skolah .

Hell Hell Hello :) Smlm aku pegi lah skolah dgan mak aku , sbb ckgu sruh bwak .Die nk buat perjumpaan pasal diri aku ni . Tepat je pkul 9 pagi 8/8/2011 aku smpai kat skolah . Then dah smpai aku kne tnggu jap , bile dah smpai giliran aku ckgu pnggil aku dgan mak aku masuk bilik die . First Ckgu ckap , anak puan ni byak buat masalah . Kemungkinan die akan di kenakan tidakan buang skolah kerana telah memukul pelajar cina . Fuhh , panas je aku dgar pasal nk buang skolah -.- then mak aku backup lah aku kn , die ckap . Ckgu , ni kn first time anak saya buat kes . kasi lah peluang .Ckgu pon fikir byak² kali lepas tu die ckap , die bole kasi peluang terakhir . klau aku buat lagi , GOODBYE SCHOOL . Last² aku kne gantung skolah je , 1 minggu . hmm bole lah .Lepas je perjumpaan tu , aku kne balik and smpai je kat umah aku kne membebel dgan mak , abg and uncle . Haih .1 minggu aku kat rumah kne tolong mak kemas rumah and mcm² lah .Dah mcm suri rumah plak aku ni . Ckup lah setakat ni aku merepek kat blog ni . HAHA . Kbyeee ♥♥ :P


TERIMA KASIH SBB SUDI MEMBACA :)

0 comments: