BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

Friday, 8 July 2011

Salbiah and movie :)

HoHo . hari ni best sgat ^^ first aku dpat cuti skolah and then gf plak call :) wahh , rindu seyh kat suara kau tu.Tapi 1 minit je kn dpat bergayut . Lpas tu terus bye :')hmm. Tapi tape lah , janji aku dpat dgar suara kau . tu pon dah cukup kn .Dpat jgak lepas kn rindu bile dgar suara kau .Hee.Aku dah bosan asik tgok gmbr je bile rindu kau , nk jgak meet -.- tapi nk buat camne kn , parent kau tak kasi jumpe aku . maybe aku ni org jahat kot . sbb tu diorg tak kasi . Haih .Aku harap nnti kite dpat jumpe yea , aku tak kesah sekejap ,lama ataupon aku nmpk kau dari jauh . Jnji aku dpat tgok muke .Aku harap sgat hubungan kite cam dulu .hmmm .


Fuhhh -.-!Penat gile layan dvd sorang² tdi . macam² cite aku tgok and smpai mata aku sakit tgok tv . hahaha . 5 cite skali gus aku layan . hantu + gadoh + sedih -.-" + kelakar and cartoon ♥:D memang best sgat² lah . smpai aku nages and happy je layan movie ni . nasib baik tade org nmpk aku nages . bhahaha .Besok pagi nk layan dvd lagi lah . tapi tak nk tgok cite hantu lagi -- takut bhai layan pagi² . kang die muncul depan² , tak menjerit plak kan nnti .pftt .

Kay ah . ni je yg aku nk tulis hari ni . fuhhh ! penat penat .kbyee♥♥ :D


TERIMA KASIH SBB SUDI MEMBACA :)

0 comments: